ЦКОДУХЗ- гр. Хасково, благодари на всички участници, съорганизатори и съпричастни съграждани за проведените през месец юни 2022г. две благотворителни инициативи- изложба и концерт в подкрепа на нашия център!

Скъпи приятели, ЦКОДУХЗ- гр. Хасково, благодари на всички участници, съорганизатори и съпричастни съграждани за проведените през месец юни 2022г. две благотворителни инициативи- изложба и концерт в подкрепа на нашия център!

 

От благотворителната изложба с детски рисунки „Деца рисуват за деца“, която се проведе съвместно с Център за развитие „Интелект“ и сайта www.moetodete.com бяха събрани 1 350 лв., след което още 365 лв. или общо 1 715 лв. За нея деца от област Хасково, Кърджали и София изпратиха над 250 свои творби, които бяха разпродадени на благотворителни базари на 9 юни по време на откриването на изложбата в двора на Център за развитие „Интелект“ и на 22 юни по време на благотворителния концерт на пл. „Спартак“ в Хасково.

 

От благотворителния концерт, организиран от Движение „Българско семейство“ с подкрепана на Община Хасково с участието на местни състави и изпълнители от разпродажба на покани бяха събрани 3 588, 68 лв.

 

Така общата сума от двете инициативи е 5 303, 68 лв. Средствата ще бъдат използвани за закупуването на оборудване за рехабилитация и физиотерапия за нуждите на центъра! Благодарим!