Голям благотворителен концерт в подкрепа на ЦКОДУХЗ- Хасково

3588 лв. бяха събрани по време на благотворителния концерт в подкрепа на Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания (ЦКОДУХЗ)- гр. Хасково, организиран от Движение „Българско семейство“ със съдействието на Община Хасково. Концертът се състоя на пл. „Спартак“ в Хасково и в него участваха: Мажоретен състав към Младежки център- Хасково с рък. Елена Попова, Ансамбъл „Хасково“ с рък. Ана Димитрова, Детски танцов ансамбъл „Южняче” към Младежки център- Хасково с рък. Галя Щерева, Фолклорен ансамбъл „Златна Тракия“ с рък. Златка Тимонова, ШНП „Зора Зорничка“ с рък. Иванка Топузова, Фолклорен клуб „Славяни“ с рък. Мария Бялкова, Донна Латева, Рая Желева, Теодор Батуров и Група „Хангар 42“. Всички те получиха благодарствени писма от д-р Соня Димитрова- директор на ЦКОДУХЗ- гр. Хасково.

По време на събитието беше организирана и благотворителна изложба от детски рисунки от инициативата „Деца рисуват за деца“, от разпродажбата на които бяха събрани още 365 лв. Така общата сума от събитието е 3953 лв. Средствата от концерта ще бъдат използвани за закупуване на оборудване за рехабилитация и физиотерапия за нуждите на центъра.  

Събитието беше уважено от кмета на Община Хасково г-н Станислав Дечев и зам.-кмета Мария Вълчева. ЦКОДУХЗ- Хасково БЛАГОДАРИ на организаторите и на участниците в концерта, както и на всички съграждани, закупили покани!